MIKROSKOP

Mikroskop koristim već više od 10 godina. On mi daje nove vidike u preparaciji zuba za protetske nadomjeske ljuskice, navlake i mostove. Velika uvećanja omogućavaju uvid u stupanj brušenja zuba. Brušenje je minimalno, npr. za ljuskice 0,2 mm. Slično je i kod kruna i mostova. Time se zubno tkivo štedi i daje se ljepota završnom protetskom radu.

 

U endodonciji mikroskop daje preglednost radnog polja, te pronalaženje skrivenih, sitnih, malih korijenskih kanala koji na kutnjacima može biti pet, čak i šest. Golim okom to je nemoguće uočiti. U protetici mikroskop omogućava brušenje zuba na stepenik tako da se zubno meso ne takve svrdlom, nema krvarenja pri brušenju i u konačnici ne dolazi do povlačenja zubnog mesa nakon izrade kruna, odnosno ljuske. Nadalje, mikroskop omogućava uočavanje skrivenih pukotina u dubini zubnog tkiva te daje smjer liječenju.

 

Kod parodontoloških zahvata može se pristupiti šivanju tanke, osjetljive sluznice jako tankim koncem što je atraumatski i cijeljenje takve mikro rane je savršeno.
U kombinaciji mikroskopa i lasera, duboki džepovi se čiste savršeno od bakterija, a mikroskop omogućava pogled na samo dno džepa gdje je najviše bakterija.

 

Mikroskop – Sofisticirani sustav xeonskog hadnog svjetla za velika uvećanja, iznimno učinkovit u endodontskim postupcima, preciznim brušenjima za protetske nadomjeske, te obradu mekog tkiva, šivanja, paradontologiju i kod rada sa laserom.

Certifikati